Klaterwijk

Klaterwijk of 'Breezeblock Park' werd geschreven als een typisch Liverpoolse komedie. Het beschrijft het leven van de werkende klasse zoals men die altijd en overal terugvindt.
Daarom laten wij dit stuk in ons eigen Keerbergen afspelen. Ook hier wonen mensen die eigenlijk wel hogerop willen geraken, maar daar door allerlei omstandigheden er niet in slagen.
Alle personages zitten gevangen in hun droom om te ontsnappen uit de realiteit. De mannen fantaseren, ieder op zijn manier, over vrijheid en de vrouwen zoeken afleiding in een overdreven drang naar materialisme.

Ondanks de ernst van het gegeven, volgen grappige situaties mekaar op en zorgen er voor dat er hartelijk gelachen kan worden.

We hechten veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens zodat privacy wordt gerespecteerd. In onze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over (welke gegevens we verzamelen) hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij houden ons in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Verordening EU 2016/679). Onze volledige privacyverklaring vindt u hier