Liefde half om half

De verstrooide en soms wat naïeve Frank en zijn burgerlijke echtgenote Rita vormen de familie Van De Bergh.
Gelijktijdig volgen we de gebeurtenissen van de familie Willems: de oppervlakkige en sarcastische Bob met de slordige en drukdoende Teresa en zoontje Benjamin.

Wanneer blijkt dat Rita en Bob samen een slippertje hadden, ruiken de respectievelijke wederhelften onraad. Als alibi voor hun nachtelijke uithuizigheid maken zijn hun echtgenoten wijs dat ze bemiddelen in het "overspelig" koppel William en Marleen Hendrix. Als Teresa en Frank op de idee komen om de Hendrixen op een etentje uit te nodigen om hun huwelijksproblemen op te lossen, wordt pas de hele situatie ondoorzichtelijk en komen er nieuwe problemen die tot de meest komische situaties leiden.

We hechten veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens zodat privacy wordt gerespecteerd. In onze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over (welke gegevens we verzamelen) hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij houden ons in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Verordening EU 2016/679). Onze volledige privacyverklaring vindt u hier