Pekel & Haring
Als opener van ons 40-jarig jubileum wil KAT u uitnodigen voor een heerlijk ontspannende komedie. Geen beter medicijn tegen de gure avonden van november en december dan een portie gulle lach !


Peter en Harry vormen een “plaatselijk bekend” komisch duo, genaamd ‘Pekel & Haring’. Ze repeteren al jaren bij tante Flor, in een schuurtje dat aangebouwd is aan haar café. Geen problemen dus, ware het niet dat de nieuwe buurman, die toevallig ‘Buurman’ heet en Nederlander is, op een doordachte manier het schuurtje in huur krijgt. Pekel en Haring mogen vanaf dan de repetities wel op hun buik schrijven. En dat juist voor een optreden bij de vrouwengilde. Erger nog, bij dat optreden zal een bekend manager, die het duo nationaal kan laten doorbreken, hen komen bekijken. Oorlog dus ! Plannen worden gesmeed om Buurman daar weg te krijgen. Teveel plannen, eigenlijk. Want ook de vrouwengilde wil zich mengen in de strijd.

We hechten veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens zodat privacy wordt gerespecteerd. In onze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over (welke gegevens we verzamelen) hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij houden ons in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Verordening EU 2016/679). Onze volledige privacyverklaring vindt u hier