Diefstal
Bekijk de foto's

Komische thrillerBarbara en haar multinational-ceo John vormen op het eerste zicht een gelukkig, welgesteld koppel. Uitgerekend vandaag zijn ze 20 jaar getrouwd. Dat vieren ze royaal, samen met hun vrienden Jenny en Trevor, een (noodgedwongen) eerder bescheiden koppel.

Het verhaal begint wanneer het gezelschap na het huwelijksverjaardagsfeestje terugkeert naar de riante villa van John en Barbara. Er is ingebroken, quasi alles van enige waarde is weg!
Gaandeweg wordt duidelijk dat de inbraak niet alleen materiële bezittingen treft, maar ook het leven van Barbara en John én van Jenny en Trevor grondig door mekaar schudt.

We hechten veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens zodat privacy wordt gerespecteerd. In onze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over (welke gegevens we verzamelen) hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij houden ons in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Verordening EU 2016/679). Onze volledige privacyverklaring vindt u hier