Van de brug af gezien

"Van de brug af gezien" tekent de mens zoals hij is en blijft. Er wordt niets gespeeld. Het zijn mensen van vlees en bloed zoals we die elke dag kunnen ontmoeten. De herkenning is groot, ook al omdat het om migranten gaat. Het is actueel en blijft actueel.

"Van de brug af gezien" speelt zich af in het New York van de jaren vijftig. Dat is voor veel migranten uit het door de Tweede Wereldoorlog verwoeste Europa het 'Beloofde Land'.
Wie het 'gemaakt' heeft kijkt vanaf de brug neer op het gore wereldje van de dokwerkers in een wereldhaven. Voor veel Italiaanse migranten dé weg naar hogerop.
Maar, één misstap is fataal. En ook met verraad ontloop je het noodlot niet!

We hechten veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens zodat privacy wordt gerespecteerd. In onze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over (welke gegevens we verzamelen) hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij houden ons in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Verordening EU 2016/679). Onze volledige privacyverklaring vindt u hier