Dennengroen
Bekijk de foto's
Dennengroen is de naam van een instelling waar mensen met psychische problemen worden verzorgd, waar ze hun mentale rust terugvinden.
Ieder van hen hebben ze in hun vroeger leven 'accidenten' meegemaakt waardoor ze blijvend gekwetst zijn en niet meer normaal kunnen functioneren.
Een persoon verpest het leven van de bewoners grondig en tiranniseert ze: dokter Hengele, de geneesheer-directeur van de instelling.
Zuster Angelique probeert de patiƫnten zo goed en zo kwaad het kan tegen de kuren van de dokter te beschermen.
En zo gaat het leventje in Dennengroen zijn gewone dagelijkse gang. Maar die relatieve rust wordt bruusk verstoord wanneer een nieuwe patiƫnt met een onrustwekkend verleden zich aanmeldt.
Vanaf dan zal Dennengroen nooit meer hetzelfde zijn ...

We hechten veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens zodat privacy wordt gerespecteerd. In onze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over (welke gegevens we verzamelen) hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij houden ons in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Verordening EU 2016/679). Onze volledige privacyverklaring vindt u hier