De bloemen, de vogels, de gruwel.
Man en vrouw, stilaan van middelbare leeftijd, hebben al jaren een - ogenschijnlijk - perfecte relatie. Alleen zit wel de mot in het passionele van die relatie. Alles is voorgeprogrammeerd. Seks is een verwaarloosbaar deel daarvan geworden. Kinderen zijn er trouwens nooit gekomen. Dat past niet in hun monotone leventje.
Gruwel kennen ze alleen van beelden die ze op televisie beleven.... tot plots hun monotone leventje verstoord wordt door de puberale zoon van de buren die urenlang met zijn basketbal tegen de muur kaatst. Om zot van te worden!
De man kan de pesterijen van deze puber niet appreciƫren en reageert. Maar vanaf dan is het spel pas goed op de wagen. Deze pestbuil moet weg! Maar hoe?

We hechten veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens zodat privacy wordt gerespecteerd. In onze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over (welke gegevens we verzamelen) hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij houden ons in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Verordening EU 2016/679). Onze volledige privacyverklaring vindt u hier