Het rare koppel
Bekijk de foto's
'Het rare koppel' (soms vertaald als 'Ontkoppeld'), schreef Neil Simon als tegenhanger van de mannelijke versie van 'The Odd Couple' ook van zijn hand.


Zes vrouwen die mekaar leerden kennen, in laat ons zeggen onze toneelvereniging de KAT, ontdekken dat ze graag kaarten. Ze besluiten een kaartavond in te leggen, wat later verandert in Trivial Pursuit en worden echte vriendinnen die, buiten hun spel, ook hun problemen en roddels op tafel kunnen gooien.
Hun vriendschap is zo groot dat wanneer er eentje op scheiden staat een andere ze in huis neemt. Of dat zo'n goed idee is?

We hechten veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens zodat privacy wordt gerespecteerd. In onze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over (welke gegevens we verzamelen) hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij houden ons in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Verordening EU 2016/679). Onze volledige privacyverklaring vindt u hier